Acasa » Serviciile noastre

Serviciile noastre

Dubefarasofer.ro isi propune sa ofere clientilor sai servicii profesioniste de inchiriere autoutilitare pentru transport, fara sofer, ce pot fi conduse cu permis categoria B.


In oferta noastra gasesti diferite modele de autoutilitare destinate transportului de marfa din care sa poti alege.

Dubele noastre pot fi folosite pentru transport intern si intracomunitar, cu exceptia drumurilor nemarcate de pe harta Romaniei.

In cazul in care doriti sa inchiriati o duba pentru transport de bunuri personale in spatiul Uniunii Europene, apelati cu incredere la noi!

Pentru inchirieri de dube pe termen lung suntem foarte flexibili si putem sa venim in intampinarea dvs. cu cele mai bune oferte.

Avantaje

Asigurare

Vignieta Romania

Conditii profesionale

Stare tehnica excelenta

Oferta variata de autoutilitare

Toate autotilitarele se conduc cu permis categoria B

Dube fara sofer

Din ce in ce mai multe persoane sunt in cautarea unui serviciu profesionist de inchierere de autoutilitare fara sofer pentru ca exista anumite ocazii in care ai nevoie de transport pentru diferite obiecte.

Fie ca ai o afacere in domeniu sau pur si simplu te muti si ai nevoie de un automobil cu ajutorul caruia sa cari obiecte grele sau voluminoase, dubefarasofer.ro iti vine in ajutor cu o gama larga de autoutilitare care sa te ajute pentru transportul in siguranta. Dubele noastre sunt confortabile, incapatoare, in stare perfecta de functionare.

Aveti obiecte grele si fragile de transportat? Va punem la dispozitie autoutilitare dotate corespunzator pentru transportul obiectelor voluminoase. Autotilitarele noastre suporta o incarcatura de pana la o tona jumatate, astfel sunt ideale pentru transportul obiectelor voluminoase sau grele.

Masinile sunt echipate corespunzator liza si chingi pentru transpotrul mobilierului masiv si pentru ancorarea obiectelor in masina.

Autoutilitarele noastre au sarcina maxima autorizata de 3,5 tone si pot intra fara restrictii in orice zona din orice oras.

Descopera toata oferta noastra si hai sa fim parteneri pentru urmatorul tau transport.

Scroll to Top